Her kan alle få et lån! I dag fik 99,4% JA!

Små lån - Store drømme

Små lån til boligen

Måske vil du gerne renovere din bolig - eller bare have malet og den slags? Et af de små lån kan hjælpe dig til at få det gjort nu!

Ny cykel?

En ny cykel eller scooter? Det koster ikke mere, end du nemt kan tage et minilån og få købt den tohjulede, du drømmer om!

Forloves eller giftes?

Det er ikke gratis med ringe og fest - men med et af vores små lån kan du klare det hele og betale senere - nemt!

Her er de bedste tilbud på lån & kviklån i Danmark og opdaterede torsdag, 22. februar 2018

Hvor lidt kan man låne?

I realiteten kan du låne helt ned til 50 kr, men det er nok de færreste, der gør det. Mere almindeligt er det at benytte små lån til at låne for eksempel 500 kr, 1000 kr eller mere. Det er nemlig den beløbsstørrelse, der er for stor for de fleste at bede venner eller familie om. Og med de mange gode tilbud om ofte gratis små lån på nettet, er der absolut heller ingen grund til at sætte venner eller familie i forlegenhed.

 

Få et lille lån i dag - penge på din konto

Intet er mere enkelt end at ansøge om - og få - et hurtigt lille lån. Du søger fra dit hjem, fra en cafe eller hvor du nu er. Du kan søge fra din laptop, din mobil eller din hjemmecomputer.

online2

Små lån på et øjeblik

Det tager reelt kun få minutter at søge om et mindre lån, få svar og så får købt det, du så gerne vil købe. Eller få betalt det, du ikke lige har kontanterne til her og nu. Det er dine penge, så du bestemmer helt selv, hvad du vil låne til.

Vil du på ferie NU?

Mange tager et af de små lån, vi tilbyder, for at kunne rejse afsted på ferie nu og her - og så betale senere. Det er helt OK, da vi ikke blander os i, hvad du skal bruge dit lille lån til.

Det siger folk om små lån

Jeg har flere gange taget et lån, som jeg så har betalt tilbage i løbet af få uger. Nogle gange er de jo helt gratis, og selvom der er renter på andre, er det helt OK. Man kan jo slet ikke finde små lån i banken, vel?

- Jane Hestbæk

Som musiker er mine indtægter svingende, og nogle gange mangler jeg få tusind kroner i en uge eller tre. Så tager jeg et af de små lån her, og det er en smart måde for mig at få tingene til at hænge sammen på.

- Einar Bro

Har du brug for flere penge - et større lån?

Her i Lånbank kan vi tilbyde alle typer lån fra 100 kroner og op til 400000 kroner. Hvis et af de små lån her på siden ikke er nok, kan du klikke dig til vores side med større lån:

Hej! Inden du går: Få op til 50.000 kr NU!

Lånet alle får ja til - og penge udbetalt nu!